Tentoonstelling ‘Schouwen-Duiveland Bevrijd!’ gaat door in 2020

Museumhaven Zeeland - Schouwen-Duiveland Bevrijd 2020

5 mei 2020

Ondanks de coronacrisis en de gedwongen sluiting als gevolg daarvan zijn de musea met de voorbereidingen van de tentoonstelling ”Schouwen-Duiveland Bevrijd!” doorgegaan.

Het is een project van de vijf kleine musea op Schouwen-Duiveland en een vervolg op de tentoonstelling “Het Laatste Oorlogsjaar” uit 2019. De tentoonstelling gaat over de vijf thema’s, Bevrijding, Terugkeer, Berechting, Herstel en Feest verdeeld over de musea. Elk museum heeft een eigen presentatie over één van de thema’s.

Zodra de musea groen licht krijgen om open te gaan, zullen de verschillende tentoonstellingsonderdelen te bewonderen zijn in de verschillende musea.

Komt u naar de tentoonstelling? Dan krijgt u een brochure van 28 bladzijden met verhalen over de verschillende thema’s.