Opening van het museum uitgesteld; tentoonstelling wel te bezoeken

Museumhaven Zeeland - Nieuws

19 juni 2020

Hoewel op 1 juni a.s. de musea, onder strikte RIVM-regels, hun deuren weer mogen openen, zal de Museumhaven Zeeland niet open gaan. Het is voor het museum niet mogelijk, gezien de aard van het museum, om de 1,5 m afstand voor bezoekers en personeel te garanderen.

Wel zullen de deuren opengaan, vanaf 27 juni, voor bezoekers aan de tentoonstelling “Schouwen-Duiveland Bevrijd!”. Voor deze tentoonstelling wordt in een gedeelte van het museum een speciale looproute ingesteld, waarbij 1,5 m afstand wel kan worden gewaarborgd. Bezoekers aan deze tentoonstelling moeten zich vooraf melden. Hen zal worden gevraagd of ze gezond zijn alvorens zij worden toegelaten. Voor het volledige protocol m.b.t. de heropening van de musea verwijzen wij u naar de website www.museumcontact.nl.

De tentoonstelling “Schouwen-Duiveland Bevrijd!” is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Meer nieuws uit de museumhaven

De Vabel

De Vabel

De schroefas van de Vabel is gemonteerd: weer een stap verder!

Lees meer
A professional portfolio Divi layout for photographers & creative folks.
© 2016
Designed by ElegantThemes.com

Pottery Studio

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam.

Surface Design & Glaze

Difficulty: Intermediate
August 1 - September 15
Mondays @ 6-8pm

Op schoolreis naar de museumhaven

Zierikzee heeft een rijk maritiem verleden waar veel over te leren is. Er zijn veel leuke, leerzame activiteiten in het museum voor kinderen. Bestuur een schip, probeer oude scheepsbouwtechnieken en doe een speurtocht!

Scholen kunnen al voor hun bezoek aan de slag met het voorbereiden van de schoolreis. Met de Webquest opdrachten maken de kids uiteindelijk een ‘Museumhavenkrant’.

Pin It on Pinterest

Share This