Opening van het museum uitgesteld; tentoonstelling wel te bezoeken

19 juni 2020

Hoewel op 1 juni a.s. de musea, onder strikte RIVM-regels, hun deuren weer mogen openen, zal de Museumhaven Zeeland niet open gaan. Het is voor het museum niet mogelijk, gezien de aard van het museum, om de 1,5 m afstand voor bezoekers en personeel te garanderen.

Wel zullen de deuren opengaan, vanaf 27 juni, voor bezoekers aan de tentoonstelling “Schouwen-Duiveland Bevrijd!”. Voor deze tentoonstelling wordt in een gedeelte van het museum een speciale looproute ingesteld, waarbij 1,5 m afstand wel kan worden gewaarborgd. Bezoekers aan deze tentoonstelling moeten zich vooraf melden. Hen zal worden gevraagd of ze gezond zijn alvorens zij worden toegelaten. Voor het volledige protocol m.b.t. de heropening van de musea verwijzen wij u naar de website www.museumcontact.nl.

De tentoonstelling “Schouwen-Duiveland Bevrijd!” is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.