Nieuws

RECHTSTREEKS UIT DE MUSEUMHAVEN

Kerstverlichting

Verlichte schepen voor de werf voor de Museumhaven Zeeland.

De Vabel

De schroefas van de Vabel is gemonteerd: weer een stap verder!

Lees meer

Museum tot april 2021 gesloten

Vanaf 12 oktober 2020 is de Museumhaven Zeeland voor bezoek gesloten. We hopen dat we in april 2021 weer bezoekers kunnen toelaten om onze collectie te tonen.  

Lees meer

Museumhaven weer open vanaf 7 juli 2020

Vanaf 7 juli 2020 zijn bezoekers weer van harte welkom bij de werf van de Museumhaven Zeeland. Met een aantal aanpassingen i.v.m. de corona-epidemie hebben we de deuren van ons gebouw aan de Vissersdijk 2 in Zierikzee weer kunnen openen. We hopen u in goede gezondheid...

Lees meer

Opening Museumhaven uitgesteld vanwege coronavirus

Het coronavirus (officieel COVID-19) heeft eind februari ook Nederland bereikt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen (moeten) worden genomen om verspreiding van het virus zoveel...

Lees meer

Steun de Museumhaven

Met een eenmalige of periodieke donatie steun je het initiatief van de Museumhaven Zeeland. Word een vriend van het museum!

A professional portfolio Divi layout for photographers & creative folks.
© 2016
Designed by ElegantThemes.com

Pottery Studio

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam.

Surface Design & Glaze

Difficulty: Intermediate
August 1 - September 15
Mondays @ 6-8pm

Op schoolreis naar de museumhaven

Zierikzee heeft een rijk maritiem verleden waar veel over te leren is. Er zijn veel leuke, leerzame activiteiten in het museum voor kinderen. Bestuur een schip, probeer oude scheepsbouwtechnieken en doe een speurtocht!

Scholen kunnen al voor hun bezoek aan de slag met het voorbereiden van de schoolreis. Met de Webquest opdrachten maken de kids uiteindelijk een ‘Museumhavenkrant’.

Pin It on Pinterest

Share This