Opening Museumhaven uitgesteld vanwege coronavirus

Museumhaven Zeeland - Nieuws
Museumhaven Zeeland - Nieuws

15 maart 2020

Het coronavirus (officieel COVID-19) heeft eind februari ook Nederland bereikt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen (moeten) worden genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Opening Museumhaven uitgesteld tot 1 juni 2020

In navolging van de richtlijnen van het RIVM blijft Museumhaven Zeeland voorlopig gesloten tot 1 juni 2020. Alle evenementen en publieksactiviteiten zijn geannuleerd.

Uiteraard betreuren wij het deze beslissing te moeten nemen, maar de gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers staat bij ons voorop. Wij dragen graag ons steentje bij aan de bestrijding van het coronavirus en hopen jullie in juni weer te mogen verwelkomen in goede gezondheid. We houden jullie op de hoogte.

Contact opnemen met Museumhaven

Wil je alvast contact opnemen voor je bezoek na 1 juni 2020? Vul dan het contactformulier op de website in of stuur direct een e-mail naar info@museumhavenzeeland.nl.

Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.

Meer nieuws uit de museumhaven

De Vabel

De Vabel

De schroefas van de Vabel is gemonteerd: weer een stap verder!

Lees meer
A professional portfolio Divi layout for photographers & creative folks.
© 2016
Designed by ElegantThemes.com

Pottery Studio

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam.

Surface Design & Glaze

Difficulty: Intermediate
August 1 - September 15
Mondays @ 6-8pm

Op schoolreis naar de museumhaven

Zierikzee heeft een rijk maritiem verleden waar veel over te leren is. Er zijn veel leuke, leerzame activiteiten in het museum voor kinderen. Bestuur een schip, probeer oude scheepsbouwtechnieken en doe een speurtocht!

Scholen kunnen al voor hun bezoek aan de slag met het voorbereiden van de schoolreis. Met de Webquest opdrachten maken de kids uiteindelijk een ‘Museumhavenkrant’.

Pin It on Pinterest

Share This