Opening Museumhaven uitgesteld vanwege coronavirus

15 maart 2020

Het coronavirus (officieel COVID-19) heeft eind februari ook Nederland bereikt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen (moeten) worden genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Opening Museumhaven uitgesteld tot 1 juni 2020

In navolging van de richtlijnen van het RIVM blijft Museumhaven Zeeland voorlopig gesloten tot 1 juni 2020. Alle evenementen en publieksactiviteiten zijn geannuleerd.

Uiteraard betreuren wij het deze beslissing te moeten nemen, maar de gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers staat bij ons voorop. Wij dragen graag ons steentje bij aan de bestrijding van het coronavirus en hopen jullie in juni weer te mogen verwelkomen in goede gezondheid. We houden jullie op de hoogte.

Contact opnemen met Museumhaven

Wil je alvast contact opnemen voor je bezoek na 1 juni 2020? Vul dan het contactformulier op de website in of stuur direct een e-mail naar info@museumhavenzeeland.nl.

Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.